Grup Cardroom Ngahapus Tanda kutip ‘Nyasabkeun’

NAACP

Dipasang dina: 5 Agustus 2022, 10:04.

Panungtungan diropéa dina: 5 Agustus 2022, 10:04.

Ngarojong move a tohan olahraga legalize di California tribal casinos ngoleksi win minggu ieu sanggeus panitia pulitik sapuk a miceun cutatan tina anggota NAACP longtime tina argumen na ngalawan ukuran.

NAACP
Rick Callender, presiden Konperénsi Propinsi California-Hawaii NAACP, ngahadiran acara Warisan Hall of Fame grup bulan kamari. minggu ieu, organisasi, nu nyokong hiji amandemen legalizing olahraga tohan di casinos tribal California, junun meunang grup nentang Peta pikeun nyoplokkeun cutatan anggota NAACP tina pernyataan pikeun kaasup kana tungtunan voter-dikaluarkeun kaayaan. (Gambar: Konférénsi Propinsi NAACP / Twitter California-Hawaii)

California-Hawaii State Conference of NAACP Filed a gugatan di pangadilan Sacramento Salasa sanggeus “Taxpayers Ngalawan Monopolies Minat Husus,” grup dibiayaan ku casinos cardroom dilisensikeun kaayaan, kaasup kutipan ti Minnie Hadley-Hempstead dina pernyataan na ngalawan dalil 26 nyaeta disetel ka némbongan dina pituduh pamilih diterbitkeun nagara urang ngeunaan inisiatif dina kartu keur mere sora 8 Nopémber.

Hadley-Hempstead nyaéta urut présidén Los Angeles bab grup hak sipil, jeung konferensi kaayaan geus kaluar dina rojongan ti Prop 26. Dina gugatan, NAACP disebut kutipan nu nipu.

Gantina gaduh kaputusan hakim ngeunaan masalah éta, grup cardroom-dijieun sapuk kana pamundut NAACP urang. Présidén Konférénsi Nagara Rick Callender nyatakeun yén kamar kartu “ngalakukeun hal anu leres” ku ngaleungitkeun kutipan.

Sanaos dukungan kuat California-Hawaii NAACP pikeun Prop 26, lawan narékahan pikeun nipu pamilih kana pamikiran anu sanés, ”saur Callender. “Hatur nuhun, pamilih moal disayogikeun ku kutipan palsu sareng nyasabkeun ieu dina pituduh pamilih resmi anu dikirim ka unggal pamilih.”

Cardrooms sabalikna Prop 26 sabab ngaku yen, lamun disatujuan ku pamilih, eta dasarna bakal masihan operator kasino tribal monopoli dina kaulinan. Salian tohan olahraga legalize, Prop 26 ogé bakal legalize kaulinan tabel basis dadu sarta roulette di casinos tribal.

Kamar kartu ogé nunjuk kaluar yén kalakuan nu ngawengku basa anu ngamungkinkeun casinos tribal atawa éntitas séjén nyandak kamar kartu ka pangadilan ngaku aranjeunna kalibet dina aktivitas kaulinan ilegal. Ieu mangrupikeun panyayuhan yén klaim kamar kartu tiasa maksa aranjeunna nutup, kamungkinan ngirangan pendapatan pikeun kota-kota California sareng nyababkeun rébuan karugian padamelan.

proponents kaulinan tribal nyebutkeun casinos cardroom euweuh salempang ngeunaan salami aranjeunna ngalaksanakeun operasi maranéhanana sacara sah.

Kelompok Kesejahteraan Sato Ngalawan Prop 26

Langkung oposisi mecenghul Jumaah ngalawan Prop 26, najan waktos ieu teu aya hubunganana jeung kapentingan kaulinan tribal.

“Pembayar Pajak Ngalawan Monopoli Minat Khusus” ngaluarkeun pernyataan kalayan kutipan ti wawakil sababaraha organisasi karaharjaan sato di nagara éta. Oposisi maranéhanana asalna tina opat racetracks dilisensikeun kaayaan California nu ogé bakal meunang sportsbooks ritel lamun Prop 26 pas.

industri balap California urang nyebutkeun meunang bets olahraga dina lagu bakal mantuan nambahkeun kana dompét keur balap. Ngabela karaharjaan sato nyarios yén pengendara lagu sareng kuda kedah difokuskeun kana ningkatkeun catetan kaamanan olahraga.

Dina taun-taun ayeuna, lagu California parantos janten sorotan. Sababaraha maotna anu kasohor di dinya dina taun-taun ayeuna, kalebet Roh Madinah taun ka tukang di Taman Santa Anita.

“Prop 26 nyadiakeun ‘shot dina panangan’ finansial pikeun racetracks swasta jeung euweuh sarat atawa akuntabilitas pikeun ngaronjatkeun kaamanan sato,” ceuk Jill Tucker, CEO Asosiasi Karaharjaan Sato California.

Dua Olahraga tohan Peta on Voting nu

Prop 26 mangrupikeun salah sahiji tina dua ukuran tohan olahraga anu dijadwalkeun muncul dina sora California taun ieu. Anu sanésna nyaéta dalil 27, anu bakal ngabéréskeun tohan olahraga online di sakumna nagara. move ieu dirojong ku tujuh operator kaulinan nasional.

Grup dina dua sisi tina dua ukuran parantos ngumpulkeun langkung ti $ 230 juta pikeun ngirim pesenna ka pamilih. Pamilihan masih langkung ti tilu bulan deui, sareng ampir pasti bakal ngarekor belanja kampanye pikeun ukuran voting.

#Grup #Cardroom #Ngahapus #Tanda #kutip #Nyasabkeun

Tagged , , , , , , ,